Dierenkliniek Schonauwen wordt Dierenkliniek Nieuw Houten!

Na alweer 10 jaar op de Cascademuur is Dierenartsenpraktijk Schonauwen 6 maart verhuisd naar Lange Schaft 11, in het hart van Houten. De nieuwe kliniek ligt hemelsbreed op 500 meter, 5 autominuten en 11 wandelminuten afstand van de oude lokatie. Daar hebben we een mooie nieuwe kliniekruimte gekregen zodat we u en uw dier nog beter van dienst kunnen zijn.

Omdat we het uitzicht op het mooie kasteeltje van Schonauwen hebben verlaten, hebben we ook een nieuwe naam: Dierenkliniek Nieuw Houten
Het vertrouwde team staat nog steeds voor u klaar: Mirthe Roerdink (dierenarts) en SharonGonggrijp (paraveterinair assistente). Daarbij is ook Marijne Kruijt (paraveterinair assistente) ons team komen versterken op de dinsdagavond en donderdagochtend.

Op zaterdag 25 maart om 13:00 uur is het zover, dan wordt Dierenkliniek Nieuw Houten officieel en feestelijk geopend door wethouder Jocko Rensen. De feestelijkheden zullen plaats vinden tussen 13:00 en 17:00 uur.

U bent van harte uitgenodigd om deze feestelijke opening onder het genot van een hapje en een drankje met ons te komen vieren.

Voor de uitnodiging, kijk ook op onze flyer:

Flyer downloaden