Lieve baasjes,

Inmiddels is het alweer 5 jaar geleden dat ik samen met Harm en Mirthe het avontuur aanging en kwam werken bij deze prachtige dierenkliniek.

In deze jaren heb ik ontzettend veel mooie, grappige, bijzondere (en helaas soms ook verdrietige) momenten meegemaakt. Mijn team van geweldige collega’s, alle leuke/lieve/schattige/stoere huisdieren en uiteraard ook alle vriendelijke baasjes die ik heb leren kennen hebben ervoor gezorgd dat ik hier een fantastische tijd heb beleefd!   

Helaas zal ik binnenkort afscheid nemen van deze fijne plek om plaats te maken voor een nieuw avontuur.  Met mijn vriend Pim (ook dierenarts) ga ik een verre reis maken. We gaan samen de wereld ontdekken en onderweg vrijwilligerswerk doen om zoveel mogelijk beestjes te kunnen helpen. Onze eerste stop is Azië, waar ik in 2017 (in Thailand) al eerder vrijwilligerswerk heb gedaan.

Wat daarna precies mijn plan gaat zijn en wanneer ik weer terug zal komen naar Nederland, is nog onduidelijk. Wie weet zullen we elkaar weer ontmoeten in de toekomst…  

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor deze fantastische tijd. Geef jullie beestje maar een dikke knuffel namens mij en wie weet tot ziens 😊  

Groetjes,  

Manon