Home 20212021-10-11T10:08:31+00:00

Wij helpen je met een gezonde, langdurige en plezierige relatie. Liefde voor jouw huisdier

Bel
030-6352316
óók bij spoed

Dierenarts Houten

In onze moderne kliniek voor gezelschapsdieren staan wij met zorg en aandacht klaar voor uw dier. Heeft u een vraag, wilt u even kennismaken, heeft uw dier een jaarlijkse check of medische hulp nodig? Kom graag langs aan de balie of maak een afspraak bij een van onze dierenartsen.

Adres
Lange Schaft 11
3991 AP Houten

E-mail
[email protected]

Maandag 09:00 tot 18:00
Dinsdag 09:00 tot 20:00
Woensdag 09:00 tot 20:00
Donderdag 09:00 tot 20:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00

Knuffeldierenspreekuur met dierendag

Op maandag 4 oktober is het weer dierendag! Als dierenkliniek kunnen wij deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. ’s Middags zijn kinderen daarom welkom om tijdens ons knuffeldierenspreekuur tussen 14.00 en 16.00 uur hun knuffeldier beter te komen laten maken!

Lees verder

Herfstnieuws 2021

De temperatuur begint te dalen, de dagen worden steeds korter en de bladeren beginnen van de bomen te vallen. Dit betekent maar één ding: de herfst is weer begonnen! In deze nieuwsbrief geven wij tips en meer informatie over aankomende activiteiten!

Lees verder

Echografie

Bij onze kliniek kun je nu ook terecht voor een echo van de buik of het hart. Echografie is geschikt voor de diagnose van:

  • Aandoeningen in de buik en buikorganen
  • Aandoeningen van het hart
  • Dracht
  • Aandoeningen aan de urinewegen
Meer over Echografie

Ontmoet het team

Wij zijn een kliniek voor gezelschapsdieren in Houten. Bij ons bent u aan het goede adres voor optimale verzorging van uw dier.

Kom kennismaken

Vacature: paraveterinair gezocht!

Wij hebben ruimte voor een nieuwe collega! Kom jij ons superteam versterken? Voor onze mooie kliniek zoeken wij op korte termijn een paraveterinair voor 24-32 uur. Woon jij in de omgeving van Houten en ben je (bijna) afgestudeerd paraveterinair? Neem dan snel contact met ons op!
Bekijk de vacature

Lees hier ons laatste nieuws

Ervaringen

★★★★★

Zeer prettige dierenartsen en medewerkers op deze locatie. Kundig en doen wat ze beloven, het welzijn van het dier staat hier voorop!

Martin Roep

★★★★★

Geweldige dierenarts, altijd betrokken en geïnteresseerd in onze katjes. Onze kat Olly was heel ziek toen hij nog een kitten was, we maakte ons heel erg veel zorgen. Ze hebben ons gerust gesteld en er alles aan gedaan om Olly beter te krijgen. Nu is hij samen met z’n broertje Jackson helemaal gezond en gelukkig.

Pascal van Leur

★★★★★

Hele fijne dierenkliniek! Ik moest even een eindje rijden, maar dat is het meer dan waard. Heel liefdevol en persoonlijk werd er met mijn poezenkind omgegaan. De kliniek is mooi schoon en verzorgd, en ik als bazinnetje kreeg tijdens het wachten een lekker kopje koffie. Dankjulliewel!

Sterre Brouwer

★★★★★

Veel aandacht en liefde voor de hond.

Miranda de Beer

★★★★★

De medewerkers nemen alle tijd voor je dieren en geven duidelijke uitleg. Ze leven echt met je mee!

Elleke Tienhoven

★★★★★

Goede vakkundige medewerkers en goed advies.

Auto Service Roel

Ga naar de bovenkant