Home 20222022-07-19T15:06:37+00:00

Bel
030-6352316
óók bij spoed

Welkom bij de dierenarts in het hart van Houten

Wij weten hoe belangrijk jouw huisdier voor je is. Daarom geloven wij in oprechte zorg en aandacht voor jouw dier(en).

Heb je een vraag, wil je even kennismaken, heeft je dier een jaarlijkse check of medische hulp nodig?

Kom gerust langs aan onze balie of maak een afspraak bij een van onze dierenartsen.

In onze moderne kliniek voor gezelschapsdieren staan wij met zorg en aandacht klaar voor jouw dier.

Adres
Lange Schaft 9-11
3991 AP Houten

E-mail
[email protected]

Maandag 09:00 tot 18:00
Dinsdag 09:00 tot 20:00
Woensdag 09:00 tot 20:00
Donderdag 09:00 tot 20:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00

Ontmoet ons team

Wij zijn een kliniek voor gezelschapsdieren in Houten. Bij ons ben je aan het goede adres voor optimale verzorging van je dier.

Dierenkliniek Nieuw Houten breidt uit!

Vijf jaar geleden hebben wij de stap gemaakt om te verhuizen van de Cascademuur naar de Lange Schaft in Houten en onder de naam ‘Dierenkliniek Nieuw Houten’ verder te gaan. Inmiddels is ons team flink uitgebreid en hebben we er veel nieuwe vaste klanten bij. De kliniek is nog steeds hard groeiend, dus toen we de mogelijkheid kregen om uit te breiden in het pand naast ons (voormalige Hi Gain pand) grepen wij deze kans natuurlijk met beide handen aan!

Genieten van de zomer met je huisdier

De zomer is in aantocht en daar hoort veel zon, warmte en waterplezier bij! In deze nieuwsbrief lees je meer over op vakantie gaan met je huisdier, hoe je je huisdier het beste tegen de warmte kunt beschermen, en de ziekte van Weil. Ook bieden we sinds kort fysiotherapie aan voor je huisdier. Tot slot hebben we speciaal nieuws: onze kliniek gaat uitbreiden! Lees dus vooral verder…

Fysiotherapie voor gezelschapsdieren

Wij zijn blij te kunnen melden dat het nu ook mogelijk is om voor fysiotherapie voor jouw huisdier naar onze kliniek te komen. Die therapie wordt gegeven door Marlies Borg. Marlies werkt al jaren als humaan fysiotherapeut en heeft in 2021 de opleiding Dierfysiotherapie afgerond. Zij combineert haar werkzaamheden elders met enkele dagdelen per week in onze kliniek.

Juni Chipmaand: het belang van chippen en registreren

De maand juni staat landelijk in het teken van het chippen en registreren van je huisdier. In dit artikel beantwoorden wij al je vragen over de regels en voordelen van het chippen, hoe de chip wordt geplaatst en welke gegevens nodig zijn. 

Eerste keer dierenarts?

Bent u voor het eerst op zoek naar een dierenarts, zoekt u een nieuw adres, of wilt u een eerste afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op.

Echografie

Bij onze kliniek kun je nu ook terecht voor een echo van de buik of het hart. Echografie is geschikt voor de diagnose van:

  • Aandoeningen in de buik en buikorganen
  • Aandoeningen van het hart
  • Dracht
  • Aandoeningen aan de urinewegen

Stage mogelijkheden

Als dierenkliniek vinden wij het belangrijk om paraveterinairen en dierenartsen in spé de mogelijkheid te geven om tijdens hun opleiding praktijkervaring op te doen. Wij zijn van mening dat meelopen in de praktijk heel leerzaam is en een goed beeld geeft van het werk na de studie. Daarom bieden wij studenten de mogelijkheid om mee te kijken in de spreekkamer en bij de handelingen die wij uitvoeren.

Lees hier ons laatste nieuws

Ervaringen

★★★★★

Met 2 katten voor de jaarlijkse controle geweest. Prima geholpen, administratie perfect op orde, goede adviezen, parkeren voor de deur.

Jaap ten Boer

★★★★★

Ik ben zelf heel precies en voorzichtig, en een dierenarts vinden die daar naadloos op aansluit is niet makkelijk te vinden. Ik kom al sinds 2009 in de praktijk (bij de vorige eigenaren) voor onze katten en heb ook aardig wat andere praktijken bezocht. Deze praktijk kan voor ons niet meer stuk. Wat een vakkundige begeleiding. Zowel dierenarts (Mirthe) als de assistentes weten zoveel! Altijd bereid tot extra ondersteuning en geven duidelijke en rustige uitleg. Hier word je nog echt geholpen als mens en dier. Dit is een van de beste praktijken die ik ken!

Sven

★★★★★

Hele fijne dierenkliniek! Ik moest even een eindje rijden, maar dat is het meer dan waard. Heel liefdevol en persoonlijk werd er met mijn poezenkind omgegaan. De kliniek is mooi schoon en verzorgd, en ik als bazinnetje kreeg tijdens het wachten een lekker kopje koffie. Dankjulliewel!

Sterre Brouwer

★★★★★

Hele lieve deskundige dierenartsen en assistentes. Hebben super en met veel toewijding voor onze kitten gezorgd toen hij heel ziek was. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een mooie en gezonde meneer!

Thijs S.

★★★★★

Heel vriendelijk ontvangen en lief voor mijn kleine schat.

Alice Heesen

★★★★★

Goede vakkundige medewerkers en goed advies.

Auto Service Roel

Ga naar de bovenkant