Hoera een pup!! Gefeliciteerd met uw nieuwe huisgenoot.

puppy consultatie

U krijgt uw pup meestal op een leeftijd van 8 weken in huis.

Op de leeftijd van ongeveer 9 en 12 -13 weken brengt u een bezoek aan de dierenarts voor de gezondheidscontrole en vaccinaties. Tijdens dit bezoek kunt u ook terecht met al uw vragen. Vanaf 12 weken is uw pup voor een heel jaar lang beschermd tegen diverse ziektes. Dit zou betekenen dat u pas een jaar later weer een bezoek brengt aan de dierenarts voor een gezondheidscontrole en bijbehorende vaccinaties. Of eerder voor sterilisatie/castratie

Wij realiseren ons dat er in die tussentijd nog heel veel verandert bij uw pup. Zowel lichamelijk als geestelijk. Uw pup groeit in korte tijd op van baby naar puber, naar volwassen.

Daarom vinden wij het belangrijk om u en uw pup tijdens het eerste levensjaar zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat houdt het puppyconsult in?

U mag maandelijks een afspraak maken met paraveterinaire assistente Sharon voor een puppycheck.

Tijdens deze puppycheck wordt er onder andere gekeken naar: het wisselen van het gebit, oren, parasieten en de bestrijding daarvan, gewicht, groei en zindelijkheid. Castratie/sterilisatie wordt ook besproken. En er is natuurlijk voldoende tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Er zijn geen kosten verbonden aan het puppyconsult, met uitzondering van aan te schaffen producten zoals ontworming en antivlooien producten.
Mocht u nog vragen hebben of wilt u zich aanmelden voor een puppycheck, neem dan telefonisch contact op met de kliniek of kom even langs.

Op deze manier hopen wij u nog meer plezier te laten beleven aan uw fantastische pup!