Hoera, een pup of kitten!
Gefeliciteerd met uw nieuwe huisgenoot.

U krijgt uw pup of kitten meestal op een leeftijd van 8 weken in huis.

Op de leeftijd van ongeveer 9 en 12 -13 weken brengt u een bezoek aan de dierenarts voor de gezondheidscontrole en vaccinaties. Tijdens dit bezoek kunt u ook terecht met al uw vragen. Vanaf 12 weken is uw pup/kitten voor een heel jaar lang beschermd tegen diverse ziektes. Dit zou betekenen dat u pas een jaar later weer een bezoek brengt aan de dierenarts voor een gezondheidscontrole en bijbehorende vaccinaties. Of eerder voor sterilisatie/castratie

Wij realiseren ons dat er in die tussentijd nog heel veel verandert bij uw pup of kitten. Zowel lichamelijk als geestelijk. Uw dier groeit in korte tijd op van baby naar puber, naar volwassen.

Daarom vinden wij het belangrijk om u en uw pup of kitten tijdens het eerste levensjaar zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat houdt het puppy/kittenconsult in?

U mag maandelijks een afspraak maken met paraveterinaire assistente Sharon voor een puppy of kittencheck.

Tijdens deze check wordt er onder andere gekeken naar: het wisselen van het gebit, oren, parasieten en de bestrijding daarvan, gewicht, groei en zindelijkheid. Castratie/sterilisatie wordt ook besproken. En er is natuurlijk voldoende tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Er zijn geen kosten verbonden aan het puppy/kittenconsult, met uitzondering van aan te schaffen producten zoals ontworming en antivlooien producten.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u zich aanmelden voor een puppy/kittencheck?
Vul het formulier hieronder in, of neem telefonisch contact via 030 635 23 16.

    Velden met een * zijn verplicht