Hoera, een pup of kitten!

U krijgt uw pup of kitten meestal op een leeftijd van ongeveer 8 weken in huis.

Op de leeftijd van ongeveer 9 en 12 weken brengt u een bezoek aan de dierenarts voor de gezondheidscontrole en vaccinaties. Tijdens dit bezoek kunt u ook terecht met al uw vragen. Vanaf 12 weken is uw pup/kitten voor een heel jaar lang beschermd tegen diverse ziekten. Dit zou kunnen betekenen dat u pas een jaar later weer een bezoek brengt aan de dierenarts voor een gezondheidscontrole en bijbehorende vaccinaties.

In die tussentijd zal er heel veel veranderen bij uw pup of kitten. Zowel lichamelijk als geestelijk. Uw dier groeit in korte tijd op van baby naar puber, naar volwassen. Tijdens dit proces kunt u tegen verschillende problemen aan lopen. Want hoe maakt u uw pup of kitten eigenlijk zindelijk? Of hoe kunt u uw dier het beste ontwormen?

Als uw puppy of kitten dan eindelijk thuis is, dan wilt u natuurlijk dat hij of zij helemaal gezond en gelukkig kan opgroeien. Daarom vinden wij het belangrijk om u en uw pup of kitten tijdens het eerste levensjaar zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat houdt het puppy/kittenconsult in?

U mag maandelijks een afspraak maken met onze dierenartsassistent voor een puppy of kittencheck.

Tijdens deze check wordt er onder andere gekeken naar: het wisselen van het gebit, de oren, women  en vlooien, het gewicht, de groei en de zindelijkheid. Een eventuele castratie wordt ook besproken. Ook is er natuurlijk voldoende tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Er zijn geen kosten verbonden aan het puppy/kittenconsult, met uitzondering van aan te schaffen producten zoals ontworming en antivlooien producten.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u zich aanmelden voor een puppy/kittencheck?
Vul het formulier hieronder in, of neem telefonisch contact via 030 635 23 16.

    Velden met een * zijn verplicht