Opgegroeid met honden, katten en konijnen, wist ik al van jongs af aan dat ik dierenarts wilde worden. In 2016 heb ik mijn grote droom verwezenlijkt en studeerde ik af aan de Universiteit Utrecht als dierenarts gezelschapsdieren! Ik ben na mijn afstuderen meteen aan de slag gegaan als eerstelijns dierenarts.
Al vrij snel merkte ik dat ik veel affiniteit met echografie heb. Ik heb mij dan ook vanaf 2018 kunnen bekwamen in het maken van hart- en buikecho’s bij honden en katten en ben ik in 2020 aan de slag gegaan als ZZP’er echografie, naast mijn werk als eerstelijns dierenarts.

Zo ben ik dan ook in contact gekomen met Mirthe en Harm. Sinds eind 2020 maak ik op regelmatige basis echo’s bij Dierenkliniek Nieuw Houten. En vanaf maart 2024 mag ik met veel plezier het team komen versterken op maandag en donderdag voor onder andere tandheelkunde en chirurgie, maar ook kunt u mij op het spreekuur tegenkomen.

De afwisseling tussen het werk in de praktijk en bij verschillende praktijken echo’s maken is voor mij de ultieme combinatie en houdt het werk interessant en uitdagend!