Ik ben opgegroeid in Arnhem in een gezin met veel liefde voor dieren. Door onze lieve katten en hond wist ik al op jonge leeftijd wat mijn droombaan zou zijn: dierenarts. In 2014 vertrok ik daarom naar Utrecht om de opleiding Diergeneeskunde te volgen. De stad Utrecht heeft mijn hart gestolen en ik woon nog steeds met veel plezier aan de rand van het Griftpark. 

Tijdens mijn studie werkte ik in de avonden en nachten bij een grote spoedkliniek in Amsterdam en ook bij Dierenkliniek Nieuw Houten liep ik regelmatig wat dagen mee. De zorgvuldige en liefdevolle zorg voor dier en eigenaar viel mij hier direct op. Ik hoopte dan ook stiekem dat er een plekje voor mij zou zijn als ik afstudeerde. Dit bleek het geval en na een waarneming in Amsterdam, ben ik blij dat ik het team vanaf september 2023 ben komen versterken!

Mijn liefde voor dieren is met de jaren alleen maar groter geworden en het zien van de bijzondere band tussen dier en baasje geeft mij ontzettend veel energie. Ik zal er daarom alles aan doen om u en uw dier van goede én persoonlijke diergeneeskundige zorg te voorzien! Uw huisdier verdient immers de beste zorg.