Sinds november 2018 ben ik werkzaam als dierenarts in deze prachtige kliniek, waar ik het samen met dit gezellige team ontzettend naar mijn zin heb! Hiervoor heb ik met veel plezier gewerkt in een aantal dierenklinieken in regio Utrecht.
In 2015 en 2017 ben ik een aantal maanden naar Zuid-Afrika en Thailand geweest om daar vrijwilligerswerk te doen in een onderzoekscentrum voor wilde dieren en een opvangcentrum voor honden en katten. Dit waren beiden geweldige ervaringen!
Wellicht niet bijzonder origineel voor een dierenarts; maar persoonlijk kan ik me geen mooier beroep voorstellen dan het helpen van dieren en hun baasjes. De grote diversiteit binnen het werk als dierenarts maakt bovendien dat ik iedere dag met heel veel plezier en enthousiasme naar mijn werk ga.

Ik ben opgegroeid in een klein Brabants dorpje. Hier woonde ik tussen een grote beestenboel en is mijn liefde voor dieren ontstaan. De keuze om dierenarts te worden was voor mij dan ook gemakkelijk gemaakt en om deze reden ben ik richting het mooie Utrecht verhuisd. Hier woon ik momenteel samen met mijn vriend (tevens dierenarts) en onze kat.

Natuurlijk hoop ik jullie allemaal te ontmoeten in onze kliniek en gaan mijn collega’s en ik er alles aan doen om u –en uw huisdier- zo goed mogelijk te helpen.