Reviews

Arinka Linders

Zo ontzettend blij met de dierenartsen, maar ook de dames bij de balie en achter de schermen zijn geweldig.Altijd een vriendelijk woord en lekker even knuffelen met de hond.Ook onze kat is er al geweest en ook daarmee alleen maar goede ervaringen en ook met andere zaken nooit problemen.Goed georganiseerd, de praktijk is heerlijk fris [...]

Door |2024-01-16T13:39:43+00:0016 januari 2024|Reacties uitgeschakeld voor Arinka Linders

Kamand Kanany

Geweldige dierenarts, ze zijn zeer vriendelijk en professioneel.Ik breng mijn 2 katten (Gucci en sissy)Altijd naar hun toe en wij zijn echt tevreden🥰

Door |2023-12-31T14:21:18+00:0020 december 2023|Reacties uitgeschakeld voor Kamand Kanany

Marnix ten Voorde

Fijne praktijk, Manon is heel deskundig. Ons puppy voelde zich daar helemaal op haar gemak.

Door |2023-12-20T11:13:37+00:0020 december 2023|Reacties uitgeschakeld voor Marnix ten Voorde

Desiré Van Dijk

De dierenkliniek is voor ons, helaas, bekend terrein. Niettemin worden we er altijd heel goed geholpen. Ze denken mee, overleggen onderling en bespreken het advies duidelijk met je. Nemen de tijd voor jou en je huisdier en dat geeft een fijn gevoel.

Door |2023-12-20T11:13:12+00:0020 december 2023|Reacties uitgeschakeld voor Desiré Van Dijk

Eline Deijns

Fijne dierenarts! Onze katten zijn er altijd goed terecht. De dierenartsen nemen de tijd en zijn goed en lief voor de dieren. Ik kom er nu al een paar jaar en het is altijd een goede ervaring voor mij en de katten.

Door |2023-12-20T11:12:37+00:0020 december 2023|Reacties uitgeschakeld voor Eline Deijns

Patricia Van Den Berg

Alle goede reviews kan ik onderschrijven, alle lof voor dierenkliniek Nieuw Houten, duidelijk, kundig en liefdevolle omgang met onze hond. Dank jullie wel!

Door |2023-12-20T11:09:44+00:0020 december 2023|Reacties uitgeschakeld voor Patricia Van Den Berg

R. Slacker

Helaas bijna te laat voor mijn kat (plaskater), maar gelukkig ben ik hier geweldig geholpen. Niet alleen de operatie zelf, maar ook de nazorg. Zolang ik nog in houten woon, zal ik hier zeker met al mijn dieren langs gaan. Vriendelijk personeel, goede bereikbaarheid en uitstekende expertise! *****

Door |2023-12-31T14:22:05+00:0020 december 2023|Reacties uitgeschakeld voor R. Slacker

Arinka Linders

Zo ontzettend blij met de dierenartsen, maar ook de dames bij de balie en achter de schermen zijn geweldig.Altijd een vriendelijk woord en lekker even knuffelen met de hond.Ook onze kat is er al geweest en ook daarmee alleen maar goede ervaringen en ook met andere zaken nooit problemen.Goed georganiseerd, de praktijk is heerlijk fris [...]

Door |2023-12-20T11:07:38+00:006 oktober 2021|Reacties uitgeschakeld voor Arinka Linders
Ga naar de bovenkant