Een kliniek voor gezelschapsdieren

Wij zijn een kliniek voor gezelschapsdieren in Houten. Bij ons bent u aan het goede adres voor optimale verzorging van uw dier!

We bieden:

Een moderne kliniek met een kleinschalig karakter

In onze kliniek vind je een volledig uitgeruste spreekkamer, operatiekamer, apotheek, laboratorium en verpleegruimte. Daarnaast hebben wij een digitale röntgen (ook tandheelkundig), hoogstaande tandheelkundige behandelingsunit, narcose apparatuur en bewaking, analysemogelijkheden van bloed, urine en ontlasting. Zo kunnen wij de beste zorg bieden voor jouw huisdier! We streven naar kleinschaligheid en een persoonlijke benadering.

Een gemotiveerd team met verantwoordelijkheidsgevoel

Wij zorgen met aandacht! We vinden het fijn als jij en je huisdier graag bij ons komen. Openheid en begrijpelijke taal zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Om onze deskundigheid te waarborgen volgen wij regelmatig nascholingen.

Optimale samenwerking met specialisten

Mochten wij niet de gespecialiseerde zorg kunnen bieden die jouw huisdier nodig heeft, dan kunnen we je doorverwijzen. Wij werken samen met de Universiteitskliniek Utrecht en de Specialistische Dierenkliniek Utrecht.

Goede bereikbaarheid

Zowel tijdens werkdagen als daarbuiten zijn wij goed bereikbaar. Je kunt dus altijd bij ons terecht met vragen of voor een afspraak. We helpen jou en je huisdier graag verder.